Systemutvecklare

Stockholm

Hjärt-Lungfonden söker nu en systemutvecklare inom C# .NET, som vill vara med och skapa tekniska lösningar för utgör kärnan i verksamheten - insamling till livsviktig hjärt- och lungforskning.

Här kan du påverka med din expertis inom systemutveckling och bidra med lösningar som gör skillnad på riktigt! Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Om tjänsten

Som systemutvecklare kommer du att bland annat vidareutveckla och anpassa Hjärt-Lungfondens egenutvecklade plattformar för insamling, marknadsföring och forskningsadministration. Dessa plattformar är centrala affärssystem för Hjärt-Lungfondens arbete och det som möjliggör stora delar av vår verksamhet. Här finns en bredd av funktionalitet och åtskilliga API:er, integrationer och kraftfulla urvalsverktyg. Vi arbetar även med marketing automation och machine learning-algoritmer. Våra interna användargränssnitt utvecklas ständigt för att optimera effektivitet och resultat. Plattformarna utgör även backend till Hjärt-Lungfondens webbsida. Du blir en del av ett kunnigt, kreativt och agilt IT-team bestående av frontend- och backend-utvecklare, systemspecialist och IT-projektledare. I dialog med produktägare och användare är du med och utformar Hjärt-Lungfondens möjligheter till insamling och forskningsfinansiering. 

Vad erbjuder vi dig?

Vi har ett nyrenoverat kontor i Gamla stan i Stockholm där du möter ett engagerat och härligt gäng med stor passion för att göra världen bättre. Hjärt-Lungfondens IT-avdelning, som denna tjänst tillhör, har ett brett uppdrag för att förse organisationen med kunskap, infrastruktur, teknik, system och data. För att lyckas med detta arbetar IT med dataurval, förvaltning, drift, underhåll och vidareutveckling av IT-miljön, inklusive våra digitala gränssnitt. Vi bistår övriga medarbetare med löpande support och rådgivning. Utvecklingsteamet tillämpar en rad olika tekniker, så du får möjlighet att testa och lära dig de du inte redan är bekant med. Vi använder GIT som källkodshantering, och arbetar för att succesivt införa Blazor i nyutvecklade funktioner. Du får möjlighet att vara involverad i testning och att sätta upp automatiserade tester. Viss app-utveckling (iOS/Android) kan också förekomma.

Som arbetsgivare är vi måna om våra medarbetares hälsa och utveckling. Du får möjlighet att gå utbildningar och både fördjupa och bredda din kompetens utifrån vilja och intresse. Våra arbetstider och andra villkor är anpassade för att ge balans mellan arbete och fritid, såsom 35 timmars arbetsvecka och omfattande friskvård.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har erfarenhet av C# och ASP.NET, med fördel inom både WebForms, MVC och Web API. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i SQL.

Det är meriterande om du är bekant med något av Microsoft SQL Server, Azure och Azure DevOps Services, Javascript eller LINQ. Vi ser gärna att du har arbetat enligt agila metoder samt har erfarenhet av Continuous Integration.

Som person är du strukturerad, driven och nyfiken. Du är öppen för nya utmaningar och delar gärna med dig av dina åsikter och erfarenheter vid exempelvis design- och kravdiskussioner. Du kommer att arbeta nära verksamheten, produktägare samt frontend-utvecklare. Du är positiv, teamorienterad och har ett agilt mindset. Utöver detta kan du förstå och kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

 

Om Hjärt-Lungfonden

Fler människor lider och dör av hjärt- och lungsjukdomar än av något annat, i Sverige och i världen. Gammal eller ung, rik eller fattig - vem som helst kan drabbas. Det gäller dig, dem du bryr dig om och varje människa du möter. Det gäller oss alla.

Hjärt-Lungfonden finansierar just nu 290 forskningsprojekt. I princip allt vi idag känner till om riskfaktorer, diagnosmetoder, medicinteknik, sjukvård och medicinering på hjärt- och lungområdet bygger på gedigna forskningsinsatser. Därför vill vi fortsätta på den inslagna och framgångsrika vägen och stödja hundratals vetenskapligt utvalda forskningsprojekt vid landets universitet och universitetssjukhus.

Hjärt-Lungfondens vision är en värld fri från hjärt- och kärlsjukdom. Ingen ska bli lämnad ensam med saknaden efter en mamma, en pappa, ett barn eller en partner. Det är den drömmen vi på Hjärt-Lungfonden kämpar för varje dag. Därför samlar vi in pengar till forskning och arbetar för ökad kunskap om forskningens betydelse. Verksamheten är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag. 2021 delade fonden ut drygt 300 miljoner kronor till vinnande forskning.

 

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Hjärt-Lungfonden med Stacc. Din ansökan skickas därför in via Staccs ansökningstjänst. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Malva Svensson på malva.svensson@stacc.tech. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!